Trekhaken

Niet elke auto heeft standaard een trekhaak, maar bij de meeste kan die er wel opgezet worden.

Een trekhaak is niet alleen handig om een caravan of (paarden)trailer te kunnen vervoeren: het is ook nodig om een fietsendrager op te kunnen monteren. Het is dus in vele opzichten handig om een trekhaak op je auto te hebben (al is het maar voor die ene keer dat je een boedelbak moet huren om veel spullen te kunnen vervoeren).

Bij Autobedrijf ORMA kunnen wij dit voor u realiseren en hebben dan een aantal mogelijkheden. Een vaste trekhaak zit altijd op de auto, maar het is ook mogelijk om een afneembare trekhaak te plaatsen. Die zet je vast op de momenten dat je hem nodig hebt, en als je hem niet nodig hebt ziet het er dus mooier uit. Een vaste trekhaak zit ook vaak in de weg bij het inladen, en dan is er veel kans op modder of olie vlekken op je broek. Dat is dan ook vaak de reden dat steeds meer mensen voor een afneembare trekhaak gaan.

In een enkel geval kan het zijn dat een vaste trekhaak problemen geeft met de aanwezige parkeersensoren, in dat geval ontkom je bijna niet aan een afneembare trekhaak (of hogere kosten door grotere aanpassingen).

Bel of kom langs en dan kunnen we de (on)mogelijkheden voor uw auto bespreken.